goldfix Aptallar için

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında mahal vadi antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için henüz detaylı bilgelik tevdi etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlışlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler ocak bâtıni tenvirat sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu suret armatürler antrasit rengin derin ve verimli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına modern bir çekicilik tren.

Möble ve mekân dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanında birçok rengi de kullanmaya taban oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş tasarruf alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim kayranı sunan Bellona ayırtıyla henüz uygun seçimlerle kullanabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kâmil akıbetlar elde etmenizi sağlamlayacak bazı bel kemiği ipuçları:

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa havaı eşyalarda antrasit antrasit duvar boyas yeğleme edileceği dakika bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir cazibe yeğinlabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma yardımıyla dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat düzınızı güzelleştiren teceddütçi tasarımları ile evinize şayan katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşeli döşek odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara kuma olacak kuut grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle antrasit gri boya buluşuyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mehabetli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir atmosfer kazandırır.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya saksılamıştır.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan bölümleri beyninde görev alan koridorlar habbe atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri antrasit gri boya de önemlidir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri istismar etmek habbe genel tasavvurına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page