Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince kalp rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür düzınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışveriş yapabilirsiniz!

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması gitmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Gri duvar boyası tonları, sevap kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk üzerine bir araştırma yaptım.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi öteki renklerle uyumlu bir renktir.

Gamsız mekan tasarlamak isteyenler kucakin doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da ak mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

çağdaş bir tarza düzen sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem aşiyan hem de mekan layihamlarında bu sene karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu hatmda size en çok tercih edilen örtüsüz gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler toka etmek istedim.

Sade ve çağdaş stilli temsil eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıkan neticelar şu şekildedir:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen sprey boya klasikler arasındadır. Odanın daha zahmetsiz aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden boş duvar rengi boyasıdır. öbür antrasit gri dekorasyon möble ve eşyaların rengi ile basit akort sağlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız celi gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden saye alabilirsiniz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda modern ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz zehir eşyalar size heybetli kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Mekanda daha rahatlık, samimi ve enerjik bir âlem mı arıyorsunuz. O vakit grinin hamam tonlarına tamam eylem buyurmak güzel bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Eğer evinizde çok nurlu olmayan yoğun renkli güpürlarınız var ise, bu güpürları antrasit gri dekorasyon bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page